(Her)inschrijving atletiek

Onze club is de afgelopen jaren enorm gegroeid, en gezien de grote vraag van nieuwe leden vermoeden we dat deze trend zich zal voortzetten. Dat betekent dat we ons als club ook goed (nog beter) moeten organiseren, want een atletiekclub kan maar bestaan als er voldoende trainers en vrijwilligers zijn.

Bertem Atletiekclub is een laagdrempelige club, zowel financieel als fysiek. Dat willen we graag zo houden. Maar we zijn ook ambitieus. De weinige atleten die deelnemen aan wedstrijden, doen het erg goed. Daar willen we de komende jaren ook verder op inzetten.

Om een goede planning te maken van onze trainingen, waar zowel onze wedstrijdatleten als de echte recreanten hun gading vinden, vragen we om ons nu al de informatie door te geven voor volgende schooljaar.

Een atletiekjaar start op 1 november. Hieronder vind je de instructies voor lidmaatschap, ook voor wie al vanaf de zomer bij ons wenst aan te sluiten. Ook volwassenen zijn welkom in onze club. Je kan aansluiten bij de recreatieve lopers die trainen tijdens de trainingsmomenten van de jeugd. Of, je kan deelnemen aan de start to run. Voorwaarden voor de inschrijving vind je hieronder.

Tijdens het schooljaar trainen we op woensdag van 18u30-19u30 en van 19u30-20u30, en op vrijdag van 18u30-19u30 en van 19u30-21u. Weer of geen weer, onze trainers staan paraat. We verwachten van onze leden dan ook dat ze aanwezig zijn op alle trainingen, en een seintje geven indien ze er niet kunnen zijn. Bij extreme weersomstandigheden wordt de training afgelast. Tijdens de vakantieperiode is er slechts een trainingsmoment, van 19u tot 20u30 (20u voor de kangoeroes en benjamins).

Vorig jaar investeerden we in nieuwe sport T-Shirts. Elke atleet dient een T-Shirt van de club te dragen bij events, wedstrijden, en bij voorkeur ook op training. T-Shirts en singlets kosten 17€. Er zijn ook (dames)singlets uit fijnere stof voor 25€.  Is je T-Shirt te klein, dan mag je hem zeker binnenbrengen. Zo hebben we een tweedehands-stock die gratis beschikbaar is voor wie dat wenst. In het najaar lanceren we ook clubvesten (meer info daarover vind je hieronder).

Wij wensen iedereen een sportieve zomer,

Beste groetjes,

Het Bestuur – Hadewych, Jef, Maria en Tessa