(Her)inschrijving atletiek

Onze club is de afgelopen jaren enorm gegroeid, en gezien de grote vraag van nieuwe leden vermoeden we dat deze trend zich zal voortzetten. Dat betekent dat we ons als club ook goed (nog beter) moeten organiseren, want een atletiekclub kan maar bestaan als er voldoende trainers en vrijwilligers zijn.

Bertem Atletiekclub is een laagdrempelige club, zowel financieel als fysiek. Dat willen we graag zo houden. Maar we zijn wel een sportclub en daarom is het voor de trainers en de club ook belangrijk dat onze atleten af en toe deelnemen aan wedstrijden.

Een atletiekjaar start eind oktober. Ook volwassenen zijn welkom in onze club. Je kan aansluiten bij de recreatieve lopers die trainen tijdens de trainingsmomenten van de jeugd. Of, je kan deelnemen aan de start to run.

Tijdens het schooljaar trainen we op woensdag van 18u45-19u45 en van 19u45-20u45, en op vrijdag van 18u45-19u45 en van 19u45-21u. Weer of geen weer, onze trainers staan paraat. We verwachten van onze leden dan ook dat ze aanwezig zijn op zo veel mogelijk trainingen, en een seintje geven indien ze er niet kunnen zijn. Bij extreme weersomstandigheden wordt de training afgelast. Tijdens de vakantieperioden zijn er aangepaste trainingsuren

NIET MEER INSCHRIJVEN VIA DE WEBSITE !!

Inschrijven kan nu nog alleen via de inschrijvingsformulieren verkrijgbaar in de Kantine tijdens de trainingen.

By |2018-11-15T09:47:56+00:00juli 17th, 2018|Uncategorized|0 Comments

About the Author: