Lidmaatschap 2018-07-17T10:06:51+00:00

Indien u meerdere atleten wenst in te schrijven, vult u meerdere malen dit formulier in. Indien u als jogger inschrijft, mag u ook gewoon dit formulier gebruiken.

Meer informatie over 'type inschrijving' en inschrijvingsgeld vind je hier https://www.bertematletiekclub.be/inschrijving/
    Als jonge atleet kan je meedoen aan crossen (in het najaar) en aan atletiekmeetings (vanaf maart tot en met juni). Als club willen we jonge atleten die meedoen aan deze wedstrijden extra ondersteunen. We willen daarom aan het begin van het schooljaar een zicht hebben op wie bereid is af en toe onze club te vertegenwoordigen op deze wedstrijden. - Ik wil meedoen aan atletiekmeetings - Ik wil graag meedoen aan crossen Atleten die aan meer dan 6 crossen en/of meetings per jaar deelnemen krijgen een korting van 25% op de trainingsvesten. De korting wordt verrekend bij de inschrijving voor 2019-2020.
    De Teusserjogging is het moment bij uitstek om als ouder of jeugdatleet onze club te ondersteunen. Veel helpende handen maken het werk licht. Wij zoeken op zondag helpers voor de volgende taken

De inschrijving is pas definitief na overschrijving van het lidgeld op ons rekeningnummer: IBAN : BE68 9799 3453 0034 met vermelding van de naam van de atleet/atleten/joggers.