Trainingen voor onze jeugd : 2018 – 2019

Op woensdag

  • Eerste groep van 18u45 – 19u45 : Kangoeroes – Benjamins – Pupillen B – Miniemen B
  • Tweede groep 19u45 – 20u45 : Pupillen A – Miniemen A – Cadetten A

Op vrijdag

  • Eerste groep van 18u45 – 19u45 : Kangoeroes – Benjamin B – Pupillen B – Miniemen B
  • Tweede groep 19u45 – 20u45 : Benjamin A – Pupillen A – Miniemen A – Cadetten A
  • Miniemen A en Cadetten A hebben op vrijdag training tot 21u

Het atletiekpark bevindt zich op het voormalige voetbalterrein van liefhebbersploeg de Volle Pot langs de Blokkenstraat in Korbeek-Dijle.  Als je van de N253 komt, sla je de Blokkenstraat in richting Bertem en even verder aan de linkerkant de weg links omhoog inslaan,

Categorieën : 2018 – 2019

Bij wedstrijden worden atleten ingedeeld in categorieën op basis van hun leeftijd. Deelname aan een wedstrijd is mogelijk vanaf de zesde verjaardag.

De categorie wordt bepaald door het geboortejaar van de atleet. Enkel master word je op de dag van de verjaardag zelf. Als je in een lopend seizoen bent begonnen als senior, blijf je senior voor de rest van het seizoen.

Voor het seizoen 2018-2019 is de indeling als volgt

Onze jeugdwerking

Onze club hecht veel belang aan haar jeugdwerking. Al onze trainers zijn gemotiveerde vrijwilligers, sommige met veel ervaring, anderen met wat minder ervaring. We willen een clubs zijn waar kinderen met plezier komen sporten. Onze verantwoordelijke voor de Jeugdwerking is Jef Vandermosten. 

Onze hoofdtrainers : Patrick Paeps, Marc Penders en Beatrice Wij

Onze hoofdtrainers kunnen rekening op ondersteuning van een aantal jonge trainers: Elien De Wachter, Stijn Sommerijns, Rommy Gielis, Jakob Heirwegh, Luna Lemaire, Laura Lemaire en Hanna Penders